• Facebook
  • Twitter
  • RSS

24. Zlati boben: Žirijo »Najboljša praksa« bo vodil John Mescall

Žiriji »Najboljša praksa« na letošnjem mednarodnem festivalu kreativnosti Zlati boben bo predsedoval John Mescall, globalni izvršni kreativni direktor in predsednik globalnega kreativnega vodstvenega sveta v skupini McCann s sedežem v New Yorku.

John Mescall je v svoji oglaševalski karieri osvojil več kot 60 kanskih levov (od tega šest velikih nagrad), črn in rumen »svinčnik« na britanskem oglaševalskem tekmovanju D&AD in več nagrad na tekmovanjih One Show, Clio, Spikes, LIA in Webby. Marketinška revija AdWeek je Avstralca leta 2013 uvrstila na svoj letni seznam 50 najvplivnejših kreativcev. Istega leta ga je poslovni portal Business Insider uvrstil na osmo mesto najbolj kreativnih ljudi v svetu oglaševanja.

Tekmovalna sekcija »Najboljša praksa« je namenjena kampanjam in konceptom, ki z vključevanjem večjega števila komunikacijskih kanalov in/ali uporabo izvirnih konceptov prenesejo sporočilo uporabnikom. Nagrajuje dela v tekmovalnih skupinah, kot so celostne kampanje, aktivacija, oznamčene vsebine in zabava, dogodki, odnosi z javnostmi, mediji, uporaba lokalnih značilnosti ter nove in inovativne vsebine.

24. Zlati boben bo v Grand Hotelu Union v Ljubljani med 18. in 20. oktobrom.