• Facebook
  • Twitter
  • RSS

19. SKOJ: Sodelovanje, povezovanje in merjenje učinkov komuniciranja

19. slovenska konferenca o odnosih z javnostmi (SKOJ), ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi organizira 14. in 15. aprila letos v Portorožu, se bo posvetila sodelovanju, povezovanju in merjenju učinkov komuniciranja, ki prežemajo vse bistvene faze komunikacijskega menedžmenta.

Dvodnevna konferenca SKOJ bo povezovala šest tematskih sklopov, katerih skupna točka je sodelovanje: merjenje učinkov komuniciranja, interno komuniciranje in zavzetost, povezovanje in digitalno komuniciranje, skladnost poslovanja in komuniciranje, medijske spremembe in spremembe medijev ter pravico do obveščenosti, medije in etiko v javnem komuniciranju.

Med glavnimi govorci (skupno jih bo več kot trideset) organizatorji izpostavljajo Klavsa Valskova, vodjo znamke predsednika Mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev za regijo EMENA (IABC EMENA), Bena Levina, podpredsednika za globalne raziskave in analitiko v agenciji za odnose z javnostmi na svetu Ketchum in člana uprave Mednarodnega združenja za merjenje in evalvacijo komuniciranja (AMEC), in Thibaulta  Lesénécala, vodjo oddelka za spletno komuniciranje v Evropskem parlamentu.

Primere dobre prakse slovenskih odnosov z javnostmi bodo predstavili številni slovenski komunikatorji, praktiki in akademiki. Svoje izkušnje bodo delili predstavniki Zavarovalnice Triglav, Danfossa Trate, Telekoma Slovenije, Siemensa, Lidla, Halcoma, Adriatica Slovenice, Si.mobila in drugih.

Prvi dan konference bodo razglasili prejemnika nagrade Primus za najboljšega komunikatorja med slovenskimi menedžerji ter podelili priznanja Prizma slovenskim organizacijam za odličnost izvedenih komunikacijskih programov.