• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Letošnji Žur z razlogom bo mladim pomagal do zaposlitve

Letošnji Žur z razlogom, ki ga Si.mobil pod svojo blagovno znamko Orto organizira že trinajsto leto zapored, bo namenjen spodbujanju zaposlovanja mladih. Sredstva, ki jih bodo zbrali na žuru – ta bo naslednjo soboto, 30. avgusta, od 18. ure dalje v parku Tivoli v Ljubljani –, bo namreč prejel projekt Zaposlitveni klubi za mlade Zavoda Nefiks.

S pomočjo dobrodelnih sredstev tokratnega Žura z razlogom, ki poteka pod sloganom #dobermuv in katerega glavni zvezdnik je tudi letos didžej Umek, se bodo zaposlitveni klubi izvajali že tretjič zapored. Letošnja donacija bo omogočila širitev zaposlitvenih klubov v druge kraje po Sloveniji in večji nabor aktivnosti znotraj posameznega kluba, pravijo pri Si.mobilu.

Poleg donacije zaposlitvenim klubom, preko katerih mladi pridobivajo nove veščine za načrtovanje karierne poti in učinkovito iskanje zaposlitve, bodo na Žuru z razlogom v sodelovanju s 14 partnerskimi podjetji objavili tudi razpise za osemnajst delovnih mest in tako mladim omogočili možnost prve zaposlitve.