• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Poletni šoli novinarstva in marketinga v energetiki

Medijsko-založniška hiša Energetika.net med 7. in 18. julijem organizira novinarsko in marketinško poletno šolo. Izobraževanji potekata v okviru projekta Modri svet, ki mladim odpira vrata v svet energetike preko izobraževanja in povezovanja z energetskimi strokovnjaki in vidnimi osebami v domači energetiki.

Novinarska šola, ki se začne 7. julija in konča 11. julija, je namenjena študentom in mladim posameznikom, ki se želijo seznaniti z novinarstvom in  področjem energetike. Cilj je, da udeleženci osvojijo veščine pridobivanja informacij in novinarskega poročanja, se seznanijo s potekom novinarskega dela in spoznajo strokovne izraze, ki se pojavljajo na področju energetike.

V marketinški program, ki bo potekal med 14. in 18. julijem, bodo vključeni študenti in mladi kandidati, ki se želijo seznaniti z marketinškimi veščinami predvsem v energetskem sektorju. Cilj šolanja je, da udeleženci spoznajo in osvojijo veščine vodenja in organizacije dogodkov, se seznanijo z bistvom učinkovitega marketinga različnih produktov ter se specializirajo za organizacijo in vsebinsko pripravo energetskih dogodkov. Več informacij o obeh programih najdete tu.