• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Kreativno poletje na Mediamixu

To poletje se bodo v Mariboru, letos prvič, odvijale Poletne kreativne delavnice za vse znanja željne študente, kakor tudi mlade, ki so svoje izobraževanje že zaključili. Pod mentorstvom ekipe agencije Mediamix bodo imeli mladi priložnost pobliže spoznati delo v oglaševalski agenciji in si nabrati izkušnje, ki so dandanes največkrat odločilnega pomena ob vstopu na trg dela.

Prijavljeni študentje bodo razporejeni v skupine, katerim bo dodeljena skupna naloga, in sicer priprava celoletne kampanje za podjetje Stotinka d.o.o., ki se ukvarja z montažo in trženjem bazenov. Kot glavni pokrovitelj delavnic bodo zmagovalni ekipi pokrili strošek kotizacije in nočitve na vsakoletnem marketinškem spektaklu Zlati boben.

Vodja projekta kreativnih delavnic v podjetju Mediamix Jurij Vahtar je za MM povedal: »Zmagovalna skupina bo delo nadaljevala skozi vse poletje. Od njih pričakujemo predvsem kreativnost in zagnanost, sami pa jim bomo pomagali skozi proces iskanja potencialnih strank, dekodiranja kreativnih briefov in dela na projektih.«