• Facebook
  • Twitter
  • RSS

MM pripravlja »No Awards Party«

Revija Marketing magazin v petek, 11. aprila 2014, organizira veliko zabavo za vse, ki delujejo v agencijah, medijih in marketingu. »No Awards Party«, kot so jo poimenovali, bo v priljubljenem nočnem klubu Mr. Stefan Braun v ljubljanskem Koloseju, za glasbo pa bodo poskrbela znana imena slovenske oglaševalske scene, med njimi Aljoša Bagola, izvršni kreativni direktor v agenciji Pristop, in Timotej Gala, direktor podjetja Httpool.

»Vsak dan znova poslušam, kako obremenjeni smo danes ljudje v agencijah, medijih, pri naročnikih in da preprosto nimamo več časa za druženje, izmenjavo informacij in zabavo. Za zabavo, ki ni vezana na nagrade, festivale ali poslovne dogodke. Ljudje na sceni se ne poznajo več, ker komunicirajo samo še preko digitalnih kanalov, trpi družabno življenje, poslovni stiki itd. Oglaševalska srenja je vedno veljala za najbolj žurersko, mladi, ki vstopajo v ta prostor, pa tega ne opazijo več. Zato zabava brez nagrad, nagrada ste vi sami,« je zamisel o organizaciji dogodka, namenjenega izključno zabavi in druženju, pojasnil Marjan Novak, direktor in odgovorni urednik Marketing magazina. Zabavo bo poleg didžejev, med katerimi bosta tudi Aljoša Bagola in Timotej Gala, popestrila še plesna skupina Kaos.

Na »zabavi brez nagrad« (vstopnina znaša 10 evrov, za študente pa 5 evrov) pričakujejo okrog 400 ljudi, nanjo pa se lahko prijavite preko elektronskega naslova [email protected].