• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Letošnja Tvitomanija bo v Portorožu

Regijska konferenca o družbenih omrežjih Tvitomanija bo med 12. in 15. junijem 2014 v portoroških hotelih Bernardin Resort. Namenjena je tržnokomunikacijskim agencijam in agencijam za odnose z javnostmi, podjetjem, predstavnikom elektronskih in klasičnih medijev, podjetnikom, fotografom in vsem posameznikom, ki se vsakodnevno srečujejo s spletom.

Ilustracija: dreamstime

Tretja Tvitomanija se bo posvetila multimedijskim vsebinam na družbenih omrežjih, v središču pa bodo fotografija, video in avdio gradiva, grafika in animacija. V treh sklopih, ki se bodo odvijali sočasno, bodo udeleženci razpravljali o koriščenju novih tehnologij, najbolj izkušeni pa bodo predstavili svoja znanja in prikazali primere dobre prakse.

Lanske konference, ki je bila v Novem Vinodolskem na Hrvaškem, se je udeležilo 600 ljudi iz vseh držav nekdanje Jugoslavije. Direktor konference Zoran Torbica letos pričakuje še večje zanimanje in število udeležencev, čeprav se v Sloveniji družbena omrežja ne uporabljajo tako množično kot na Hrvaškem in v Srbiji.

V okviru konference bodo svečano podelili tudi nagrade Web Fest za izjemne spletne dosežke. Najboljše spletne strani udeležencev s področja bivše Jugoslavije bodo nagrajene v dvanajstih kategorijah (info portal, novičarski portal, tv-portal, e-trgovina, blog o hrani, blog o modi, splošni blog, najboljša spletna stran po obliki, uporabnosti in splošnem vtisu, najboljša digitalna agencija, najboljša digitalna akcija, najboljša korporativna prisotnost na internetu in najboljša mobilna aplikacija).