• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Spletnik akademija: Kako uporabljati Facebook v poslovne namene?

Podjetje Spletnik v sklopu svoje akademije v sredo, 18. decembra 2013, organizira praktično izobraževanje o poslovni uporabi družbenega omrežja Facebook. Udeleženci se bodo spoznali z osnovimi pravili uporabe Facebooka in načini za doseg ciljne javnosti ter pridobili številne praktične nasvete.

Kot pravijo v podjetju Spletnik, lahko pravilno zastavljena in privlačna stran na Facebooku, podprta s planom aktivnosti, podjetju poveča prepoznavnost, dvigne prodajo in pomaga pri gradnji zvestobe kupcev, kar ga postavlja korak pred konkurenco.

Praktično izobraževanje z naslovom Kako uporabljati Facebook v poslovne namene? bo vodil predavatelj Dejan Davidović, ki je v podjetju Spletnik odgovoren za razvoj poslovanja, predvsem za izvajanje kompleksnih tržno-komunikacijskih akcij in predstavitev na Facebooku. Udeležencem bo predstavil osnovne zakonitosti Facebooka, storitve, ki jih Facebook ponuja v poslovne namene, pomen strateškega načrta za komunikacijo na Facebooku in praktično pripravo tedenskega plana aktivnosti ter številne praktične napotke, ki bodo podjetja vodila k čim učinkovitejši uporabi tega družbenega omrežja. 

Spletnik akademija je namenjena vsem podjetnikom, ki jih zanima, kako s pomočjo spleta prodati več. Odgovarja na vprašanja, kako na spletu učinkovito oglaševati, doseči prve pozicije na iskalnikih, ustvariti  prepoznavno blagovno znamko in zgraditi zvesto bazo potencialnih kupcev.