• Facebook
  • Twitter
  • RSS

O praksi tržnega komuniciranja s tržno inšpektorico in predstavniki OKS

Slovenska oglaševalska zbornica (SOZ) za svoje člane v sredo, 18. decembra, v Kristalni palači v BTC organizira še zadnji letošnji dogodek »Dobro jutro, oglaševalci«. Na njem bodo gostili Andrejko Grlić, glavno tržno inšpektorico, in predstavnike Olimpijskega komiteja Slovenije.

Glavna tržna inšpektorica Andrejka Grlić bo uvodoma predstavila glavne ugotovitve Tržnega inšpektorata RS pri nadzoru predpisov s področja tržnega komuniciranja in oglaševanja ter prisotne povabila k razpravi o konkretnih problemih, s katerimi se srečujejo pri svojem delu.

Sledila bo razprava s predstavniki Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS), ki bodo govorili o prihajajočih zimskih olimpijskih igrah v Sočiju in pravilih uporabe olimpijskih simbolov v oglaševanju. Dr. Tone Jagodic,generalni sekretar OKS, bo predstavil olimpijski marketing in olimpijske blagovne znamke, mag. Taja Škorc, vodja projektov v marketingu OKS, pa bo spregovorila o zaščiti olimpijski simbolov in pravilih oglaševanja v povezavi z olimpijskim gibanjem. V nadaljevanju se bosta gostom okrogle mize pridružila še Blaž Bolcar,specializant za športno pravo in partner družbe Sportelement, in Jernej Smisl, vodja korporativnega marketinga in odnosov z javnostmi pri Skupini Laško. Pogovor z gosti bo vodila Barbara Krajnc, direktorica Slovenske oglaševalske zbornice.