• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Na današnjem PR teatru o »zgodbah za dobro jutro«

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) danes začenja z že četrto študentsko konferenco o odnosih z javnostmi PR teater. Na Fakulteti za družbene vede bodo udeleženci prisluhnili petim predavanjem, študiji primera, pogovoru in okrogli mizi, udeležili pa se bodo lahko tudi dveh delavnic.

Nina Gaspari bo predstavila študijo primera Slovenske vodke, Miloš Čirič bo razkril skrivnost »poslovnih kav«, Chantal Van Mourik pa bo predstavila glasbeni PR na časovnem traku. Vesna Sodnik bo razkrila pomembnost govorice telesa ob nastopanju, na blogersko obarvani okrogli mizi, ki jo bo moderiral Boštjan Gorenc – Pižama, pa bodo veščino pisanja zastopali Roni Kordiš, Aljaž Pengov Bitenc, Anže Frantar in Urška Podojstršek.

O projektu Glasuj z razlogom se bodo pogovarjali Marko Orel, Tanja Kos, Irena Čotar in Gloria Vilar, usmerjal pa ga bo Denis Oštir. Aljoša Bagola in Miha Artnak bosta soočila mnenji o nastajanju (velikih) zgodb, Jurij Ložić in Luka Piškorič bosta primer start-upa Musgard navezala na skupno delo (coworking) in množično financiranje, Toni Klarić pa se bo posvetil digitalnemu komuniciranju. Na delavnicah bodo udeleženci z Demjanom Vesterjem odkrivali skrivnosti učinkovitega komuniciranja, s pomočjo Alenke Planinc Rozman pa se bodo naučili učinkovitega upravljanja s časom.