• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Slovenski izdelek na sejmu v Frankfurtu izbran med najboljše

V prihodnjih dneh bo v Frankfurtu največji in najpomembnejši svetovni sejem za dom Ambiente, na katerem bo med najboljšimi izdelki Solutions 2019 nagrajen tudi Bokashi Organko 2 podjetja Skaza.

Gre za prav posebno kategorijo izdelkov, ki jih odlikujeta inovativnost in kreativnost, ki uporabnikom rešujeta vsakdanje izzive. Pravijo jim celo za »oskarji« tega največjega sejma na svetu, ki ponuja najboljše, kar je bilo v zadnjem času ustvarjenega v segmentu široke potrošnje. Pozornost mednarodne žirije je med številnimi drugimi izdelki pritegnil tudi kuhinjski kompostnik za trajnostno ravnanje z biološkimi odpadki Bokashi Organko 2, za katerega so zapisali so, da je izjemno inovativen.

Tanja Skaza, direktorica družinskega podjetja Skaza, je ob uvrstitvi med zvezde sejma Ambiente med drugim povedala: »Ustvarjamo rešitve, v katere verjamemo in za katere živimo. Naša trajnostna naravnanost je vtkana v vsak izdelek naše blagovne znamke. V Skazi smo plastiko že pred leti spremenili v material, ki temelji na naravnih surovinah, naši izdelki pa sodijo v krog gospodarjenja brez odpadkov, v krožni tok reciklatov, recikliranja in spreminjanje obstoječih materialov v nove vire uporabe.«