• Facebook
  • Twitter
  • RSS

InterContinental postal del mreže Virtuoso

Dobro leto po odprtju so se v ljubljanskem hotelu InterContinental razveselili novice, da so postali član mreže Virtuoso, najprestižnejše afiliacije na svetu.

Ljubljanski hotel InterContinental je uradno odprl svoja vrata oktobra 2017 in že postal prepoznaven del Ljubljane – tako za turiste, ki si želijo bivanja s presežkom, kot tudi za Ljubljančane, ki v hotelu radi popijejo dobro kavo ali gredo na kosilo s čudovitim razgledom na prestolnico. Med svoje največje uspehe v tem času zdaj prištevajo še članstvo v mreži Virtuoso, ki združuje najboljše luksuzne potovalne agencije na svetu z več kot 17.500 svetovalci. V njihovem portfelju je 1700 najboljših hotelov, jaht, »tour operatorjev« in agentov, ki petičnim gostom nudijo nepozabna doživetja in edinstvene izkušnje. 

»Uvrstitev našega hotela v mrežo Virtuoso bo imela pozitiven vpliv na prepoznavnost Ljubljane in Slovenije kot luksuzne destinacije in bo k nam pripeljala novo nišno skupino turistov z višjo kupno močjo,« je ob tej priložnosti za MM povedala Saša Zor, direktorica marketinga v ljubljanskem InterContinentalu.