• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Kaj prinaša pomlad na Planet TV?

Planet TV je razkril nekaj spomladanskih novosti in vrnitev starih uspešnic. Med drugim se vračata kviz Milijonar in resničnostni šov The Biggest Loser Slovenija, nova pa bo oddaja Nepremagljivi z Markom Potrčem.

Športnega duha ne bo manjkalo

Med novostmi na Planetu TV še posebej izpostavljajo tekmovalno oddajo Nepremagljivi, ki jo bo vodil Marko Potrč. V njej bodo imele slovenske družine priložnost, da dokažejo svojo vzdržljivost, moč in predanost športu. Vsako sodelujočo družino sestavljajo štirje odrasli člani, na preizkušnji pa bosta tako fizična pripravljenost in ekipni duh kot prava mera borbenosti, saj si lahko naziv najbolj športne družine v Sloveniji pribori le ena. Če menite, da lahko s svojimi domačimi sestavite pravo nepremagljivo ekipo, se prijavite na [email protected].

 

Športnih aktivnosti ne bo manjkalo tudi v tretji sezoni šova The Biggest Loser Slovenija.  Tekmovalce, ki hočejo spremeniti svoje slabe navade in izgubiti odvečne kilograme bosta tudi tokrat v roke vzela priljubljena trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič. Če razmišljate o sodelovanju oddaji, naj vam namignemo, da nimate več veliko časa, čas za prijave se namreč počasi izteka. 

 

Na Planet TV prihaja tudi eden najbolj znanih telvizijskih kvizov Milijonar, ki že 20 let ustvarja milijonarje po vsem svetu. Svoje znanje lahko pokažete že to pomlad.

Z novo sezono, že deveto po vrsti, se na Planet vrača tudi Ta teden z Juretom Godlerjem, pa tudi  prenovljena informativna oddaja Danes. Bolj poglobljeno se z aktualnimi in zahtevnimi temami ukvarja nova analitična pogovorna oddaja Argument, ki jo vodi Mirko Mayer, gledalci pa jo na Planetu že lahko spremljajo vsak četrtek ob 21. uri. »Ni teme ali funkcije, ki bi imela v Argumentu zaščito,« zagotavlja voditelj oddaje.

 

Spomladi se z novo sezono na Planet vrača tudi oddaja Galileo, ki na poljuden način razlaga zahtevne teme, na Planet 2 pa nadaljujejo s prenosi košarkarskih tekem lige ABA in nogometnih tekem Prve lige Telekom Slovenije, ki jih spremlja oddaja Goool! z Danijem Bavcem.