• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Nomago nadgradil avtobuse z družinskim kotičkom in nadstandardnimi sedeži

Pri Nomagu so še nadgradili svoje »shuttle buse«, ki potnike prevažajo od Ljubljane do obeh beneških letališč (Benetke in Treviso). Kot pravijo, so potniki neposredno linijo zelo dobro sprejeli, saj so v petih mesecih poskrbeli za prevoz več kot 17 tisoč potnikov, letos pa nameravajo to številko še več kot podvojiti.

nomago premium

Pri Nomagu navajajo, da se potniki za avtobusni prevoz odločajo iz več razlogov, na primer, da jim ni treba plačevati parkirnine na letališču, da je cena prevoza konkurenčna, odhodi fiksni in predvidljivi, pot pa hitra. Med dodatnimi prednostmi omenjajo tudi, da je vsem potnikom med vožnjo na voljo brezplačna brezžična povezava s spletom, na avtobusu pa so tudi električne vtičnice. Poleg vsega naštetega Nomago po novem nudi še dodatne ugodnosti – če potujete z otroki, namreč lahko rezervirate družinsko vozovnico in sedite v družinskem kotičku, kjer na mizici lahko odigrate tudi kakšno družabno igro, če bi si radi privoščili še več udobja, pa so na voljo tudi nadstandardni sedeži z dodatnim prostorom.

Marjan Beltram, izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti v družbi Nomago, pravi, da je bila odlično sprejeta tudi novost, ki so jo uvedli lani jeseni: »Gre za prevoz iz Ljubljane do Letališča Jožeta Pučnika, z več kot desetimi rednimi dnevnimi linijami v eno smer. Tudi tu ponujamo ekonomski ali premium prevoz, pri čemer v ekonomskem razredu omogočamo odhod z Avtobusne postaje Ljubljana ali določenega naslova, premium razred pa je namenjen potnikom, ki si želijo čim hitreje priti do ljubljanskega letališča oziroma mestnega središča.«