• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Verjamemo v dobro

»Dobro nas dnevno obkroža, a v hitrem koraku ga stežka ulovimo. Zato nam vsakič, ko se za trenutek ustavimo in pogledamo okoli sebe, prav nepričakovana majhna dejanja hitro pričarajo nasmeh. Dobro je namreč presenetljivo nalezljivo. Samo prvi korak je potrebno narediti,« pravijo v Mercatorju v svoji praznični akciji »Verjamemo v dobro«.

Kratek opis akcije: Gre za nadaljevanje akcije, v kateri je Mercator spomladi pomagal sedemdesetim društvom po celotni Sloveniji, da lahko dobro delijo naprej. Zdaj pa vabijo vse, naj se jim pridružijo. »Naj bo letošnje praznično obdobje namenjeno dobremu. To so lahko drobne, prijazne geste, ki nas povezujejo z bližnjimi. Ker verjamemo, da imajo prav ta majhna dobra dela v sebi veliko pozitivne moči,« pozivajo.

Z oglaševalsko akcijo »Verjamemo v dobro« vabijo ljudi, naj jim pomagajo sprožiti val drobnih, vsakdanjih dobrih dejanj. Pozivajo, da se jim pridružite in sodelujete v izzivu dobrih del na www.verjamemovdobro.si in na Radiu1. 

Elementi akcije: televizijski, tiskani in radijski oglasi, digitalno oglaševanje, oglaševanje na prodajnih mestih, zunanje oglaševanje

Predstavnici naročnika: Andreja Zadnik Andoljšek in Viktorija Radojević Mavrič

Kreativni direktor: Uroš Goričan

Tekstopisec: Rok Artiček

Vodji projekta v agenciji: Urška Kovačič in Nina Huremović

Umetniški direktor: David Fartek

Oblikovalka: Daša Žerovnik

Produkcijska hiša: Albatross (producent Primož Puntar)

Režiser: Miha Mlaker

Fotograf: Anže Osterman

Glasba: Aldo Kumar

Medijska agencija: Pristop Media

Avtor: Arnoldvuga
Naročnik: Mercator

Oceni