• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Skupaj ustvarjamo lepe spomine

Agencija April 8 je za blagovno znamko Pampers pripravila dobrodelno akcijo s sloganom »Skupaj ustvarjamo lepe spomine«.

Kratek opis akcije: Otroci v povprečju porabijo šest plenic dnevno, kar v obdobju do kahlice znese približno pet tisoč plenic oziroma več kot 1.000 evrov. To je za nekatere starše precejšen zalogaj, zato septembra v vseh prodajalnah dm v Sloveniji poteka dobrodelna akcija, ki bo razveselila mlade starše v finančni stiski. dm in Pampers bosta s pomočjo svojih kupcev dobrodelni organizaciji Anina zvezdica podarila eno najpomembnejših potrebščin družin z dojenčki in malčki – pleničke. Za dobrodelnost so kupci nagrajeni tudi z darilom – karticami za fotografiranje najmlajših. Kupci ob vsakem nakupu nad 15 evrov prejmejo enega od dveh paketov – paket zvezdica ali paket srček -, s katerima lahko dodatno popestrijo zabavne trenutke z malčki in ustvarijo nepozabne spomine.

V promocijo dobrodelne akcije so vključili tudi sodelovanje z mrežo nanovplivnežev – vsakdanjih uporabnikov družbenih omrežij z zmerno nadpovprečnim številom sledilcev, ki s sledilci delijo svoje iskreno mnenje o izdelkih, storitvah in akcijah. Glas o dobrodelni akciji se z ustvarjenimi fotografijami na družbenih omrežjih širi s ključniki #ustvarjamospomine, #pampersmame, #aninazvezdica in #dm.

Elementi akcije: gradiva na prodajnih mestih, aktivnosti na družbenih omrežjih, tiskani oglas, spletna stran

Predstavnici naročnika: Andreja Fras Martini in Martina Brec

Direktorica projekta v agenciji: Urša Mivšek Sitar

Tekstopiski: Eva Bizjan in Darja Štukelj

Oblikovalka in ilustratorka: Žanin Tamše

Sodelovanje z nanovplivneži: Epidemic (Nika Kristina Butina)

Trajanje akcije: od 3. do 30. septembra 2019

Avtor: April 8
Naročnik: Orbico

Oceni