• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Odpeljimo otroški nasmeh na počitnice

OMV Slovenija je v dobrodelni kampanji združil moči s humanitarnim projektom »Pomežik soncu« Zveze prijateljev Mladine Slovenija, in njegovim ambasadorjem, sicer tand-up komikom Tinom Vodopivcem, v zbiranju sredstev za počitnice otrok iz socialno šibkejših družin.

Kratek opis akcije: V kampanji Odpeljimo otroški nasmeh na počitnice so člani Kluba OMV SMILE & DRIVE skupaj z OMV Slovenija darovali 12.099.200 točk zvestobe, s čimer so presegli lanskoletni uspeh za 30 odstotkov in letošnje počitnice na morju omogočili več kot 300 otrokom. Kampanja je zaživela na prodajnih mestih OMV po Sloveniji in tudi na spletu s serijo videov, v katerih je ambasador pripravljal avtobus za odhod na morje, se šalil o najbolj tipičnih prigodah in vzbujal nostalgijo po otroških dneh. Na zaključnem dogodku v SiTi teatru pa so največji donatorji uživali v zabavni predstavi stand-up komikov in impro šole ter nastopu pevskega zbora Rock mulčki.

Elementi akcije: serija spletnih video posnetkov, komunikacija na družbenih omrežjih, spletno mesto, billboardi, POS, zaključni dogodek.

Predstavnika naročnika: Robert Dežman in Mojca Jejčič

Vodja projekta v agenciji: Urška Grabeljšek

Kreativni direktor: Matjaž Požun

Tekstopiska: Barbara Jošt

Umetniška direktorica: Damjana Sušnik

Produkcija: Net-projekt

Producent: Miha Kačič

Scenarist: Tin Vodopivec

Grafični oblikovalec: Aleš Salokar

Avtor: Mayer Mccann
Naročnik: OMV

Oceni