• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Ljubno v Ljubljani

Nakupovalno središče BTC City je tudi letos sprejelo vlogo generalnega sponzorja smučarskih skokov za ženske in nadaljevalo lanskoletno akcijo.

Kratek opis akcije: Nakupovalno središče BTC City je tudi letos sprejelo vlogo generalnega sponzorja smučarskih skokov za ženske in nadaljevalo lanskoletno akcijo. Letošnjo aktivacijo je zaznamovala Kristalna palača kot impresivna replika Ljubenske skakalnice in raznoliko dogajanje pod vznožjem, v sklopu veselega decembra. Tako je najvišja stavba v Ljubljani za mesec dni postala simbol skakalnega športa in prostor druženja v skakalnem ambientu sredi mesta.

Elementi akcije: Zunanje oglaševanje, promocijske aktivnosti znotraj BTC Cityja, POS material, viralni oglasi, spletni nastop, dogodki za obiskovalce, odnosi z mediji, celostna grafična podoba tekme svetovnega pokala v Ljubnem, pripadajoči promocijski material.

Predstavniki naročnika: Petra Novak, Mojca Hrženjak, Maja Oven

Vodja projekta v agenciji: Milan Slana, Špela Petač

Kreativni direktor: Mitja Petrovič, Matej Kodrič

Tekstopisca: Matej Kodrič, Martina Mrkšič

Art direktor: Dušan Grobovšek

Sodelavci: Anja Bogataj, Alenka Rebernik, Nina Sotlar, Hana Vidic, Niko Pirker, Polona Dolinšek, Vesna Jerman, Matjaž Škufca, Petra Črnivec, Primož Kos

Produkcijska hiša: Birt, Kerozin, Epigram

Avtor: Publicis Groupe Slovenia
Naročnik: BTC

Oceni