• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Pay with Share

Imago Bold je za Elan razvil prodajno aktivacijo Pay with Share, ki potrošniku - v zameno za objavo na družbenih omrežjih - omogoča celodnevno testiranje tretje generacije smuči Amphibio omrežjih.

»Smuči so vedno bolj tehnološko napredne, kar je odlična novica za vse ljubitelje belih strmin. Hkrati pa se je zaradi vseh novosti vedno težje odločiti, kateri je popoln par glede na potrošnikovo znanje. S pomočjo Filipa Flisarja smo dosegli dva cilja, in sicer povečali smo število testov smuči, smučarje pa preko generiranja vsebine na družbenih omrežjih spremenili v Elanove ambasadorje,« pravijo v agenciji.  

Spletno oglaševanje in objave na družbenih omrežjih vabijo na izposojna mesta, kjer lahko potrošniki en dan brezplačno preizkušajo Elanove smuči. Kar mora smučar storiti je, da objavi svojo izkušnjo na svojem profilu na Instagramu ali Facebooku ter doda #elanski #paywithshare.

Akcija poskusno teče v Elanovi trgovini v Begunjah, s prihajajočo sezono pa bo Pay with Share na voljo tudi na tujih trgih.

Elementi akcije: kreativni koncept, prodajna aktivacija, spletni video, družbena omrežja, digitalna aktivacija, spletno oglaševanje, POS

Naročnik: Elan

Agencija: Imago Bold

Predstavniki naročnika: Nina Gašperlin, Eetu Tourunen, Jeff Mechura, Melanja Šober in Matjaž Meglič

Direktorica projekta v agenciji: Eva Frass

Asistentka projekta v agenciji: Anja Popovič

Kreativna direktorica: Mirka Modrinić

Tekstopiska:Neža Pavlovčič

Umetniški direktor: Branislav Milošević

Produkcija:Squareme

Avtor: Imago Bold
Naročnik: Elan

Oceni