• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Alpska superjunakinja Ilka

Aktualna svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec je svoj glas znova posodila animirani alpski superjunakinji Ilki v novi komunikacijski akciji blagovne znamke Alpsko mleko.

Kratek opis akcije: Gre za nadaljevanje lanskoletne akcije, v kateri je superjunakinja med Ilkinim okrevanjem po poškodbi premagovala ovire v animiranem domišljijskem svetu Alpskega mleka ter se pozneje v času zimskih olimpijskih iger prelevila v navijačico. Tokrat se vrača v treh različicah oglasov, ki poudarjajo njene posebne sposobnosti v obliki hitrosti, moči in vzdržljivosti.

Ključni del akcije poteka na digitalnih kanalih Alpskega mleka, tudi v Facebookovem Messengerju v komunikaciji »ena na ena«, in v interakciji z uporabniki/sledilci v obliki dogodivščin superjunakinje (nagradni kviz «Okus po treningu« ali »Zajtrk na valentinovo«), kjer je animirani lik v času akcije »prevzel« kanale blagovne znamke Alpsko.

Animirani oglasi so se predvajali na televiziji v času februarskega svetovnega prvenstva v alpskem smučanju, oglaševanje pa je potekalo tudi na radiu Val 202 (prav tako v času svetovnega prvenstva), na spletnih portalih in v tisku. Sočasno poteka podpora akciji na prodajnih mestih z označevanjem na policah in dodatnih izpostavitvah, za potrošnike pa so pripravili tudi nagradno igro s tedenskimi žrebanji za nagrade s podobo alpske superjunakinje.

Naročnik: Ljubljanske mlekarne

Agencija: Sport Media Focus

Medijska agencija: Zenith Media

Predstavnica naročnika: Alja Učakar

Vodja projekta v agenciji: Dragan Perendija

Kreativni direktor in tekstopisec: Gašper Pavli

Kreativni direktor v produkcijski hiši: Žiga Pokorn

Umetniški direktor: Blaž Slivnik

Oblikovalca: Vasja Ambrožič in Maša Perpar

Fotograf/ilustrator: Blaž Slivnik

Režiser: Žiga Pokorn

Animatorji:Miha Rainer, Luka Kastelic, Žan Flaker Berce in Luka Drobnič

Barvna korekcija:Teo Rižnar

Producentka:Eva Filipič

Produkcijska hiša:Nuframe

Glasbena podlaga:Janez Polc

Zvokovna oprema:Boštjan Kačičnik

Avtor: Sport Media Focus
Naročnik: Ljubljanske mlekarne

Oceni