• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Vodnik za bodoče starše

Zavarovalnica Triglav je v sodelovanju z Ginekološko kliniko Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana in v organizaciji agencije PM, poslovni mediji, v Triglav Labu na posebnem dogodku naznanila izid Vodnika za bodoče starše Mami! Oči!

Kratek opis: Izhodišče akcije je dejstvo, da sibodoči starši ob rojstvu otroka postavljajo številna pomembna vprašanja. Da bi jim pomagali pridobiti zanesljive odgovore, je nastal Vodnik za bodoče starše, ki je rezultat znanja in izkušenj 19-ih priznanih strokovnjakov, predavateljev v šoli za starše, zaposlenih v porodnišnici Ginekološke klinike UKC Ljubljana. 64 strani je razdeljenih v 19 poglavij z vsebinami, za katere strokovnjaki na podlagi dolgoletnih opažanj ugotavljajo, da jih starši najbolj potrebujejo.

Vodnik so staršem, medijem in drugi zainteresirani javnosti predstavili na posebnem dogodku »Vprašajmo življenje: Vse, kar ste želeli vprašati ob rojstvu otroka, pa (še) niste«, ki je ob vodniku eden od pomembnih elementov dolgoročne kampanje o življenjskih zavarovanjih Zavarovalnice Triglav. V okviru dogodka je potekal tudi pogovor, ki ga je povezoval smučarski skakalec Jernej Damjan, v njem pa so o pogostih vprašanjih in zmotah ob rojstvu otroka svoje izkušnje izmenjali mladi in bodoči starši ter strokovnjaki.

Predstavnice naročnika: Alenka Jančar, Julija Kotnik, Sara Vehovec, Alenka Bešter in Tjaša Kolenc Filipčič

Vodja projekta v agenciji: Mia Vouk

Urednici Vodnika za bodoče starše: izr. prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., in Andreja Verovšek

Vsebinski koncept in izvršni urednik Vodnika za bodoče starše: Nenad Senić

Oblikovna zasnova in prelom Vodnika za bodoče starše: Propagarna

Ilustracije Vodnika za bodoče starše: Zofija Vrečko

Kreativna zasnova in scenarij dogodka: Nina Lenko in Igor Savič

Oblikovalca: Špela Pfeifer in Lenart Lipovšek

Fotograf: Jernej Lasič

Avtor: PM, poslovni mediji
Naročnik: Zavarovalnica Triglav

Oceni