• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Adria Airways: 25 destinacij do 26. leta?

Mediodrom in Adria Airways sta pripravila komunikacijsko akcijo ob predstavitvi posebne ponudbe za študente.

Kratek opis akcije: Adria Airways je za študente, stare od 18 do vključno 26 let, predstavila posebno ponudbo. Zdaj lahko študenti z Adrio Airways po posebno ugodnih študentskih cenah potujejo iz Ljubljane na 25 destinacij. Kampanja se je začela prvi petek v juniju na Prešernovem trgu z gverilsko akcijo v živo. V uličnem kvizu (s ključnikom #TravelChallenge) so se lahko študenti v prenosu preko Facebooka potegovali za glavno nagrado, in sicer izlet v Pariz.

Zmagovalka je tja odpotovala še isto popoldne. Nagrajenka je svoja pariška doživetja delila tudi prek prevzema profila Adria Airways na Instagramu. Za vse študente, ki niso mogli sodelovati v kvizu v živo, je na spletni strani simultano potekala nagradna igra za dve brezplačni študentski vozovnici. Akcijaa »25 destinacij do 26. leta?« vključuje tudi oglase na Facebooku, Instagramu ter veleplakate in svetlobne vitrine na letališču. 

Naročnik: Adria Airways 

Elementi akcije: Gverilska akcija #TravelChallenge, komunikacija na družbenih omrežjih, spletno oglaševanje, spletna stran, plakati, plakati v svetlobnih vitrinah.

Predstavniki naročnika: Helena Tušek, Borut Haclar in Manca Uršič Rosas

Agencija: Mediodrom

Vodji projekta v agenciji: Špela Linec in Milena Jakovljević

Tekstopisec: Borut Haclar (Adria Airways)

Oblikovalca: Maruša Ropret in Anže Šestovič (oba Adria Airways)

Avtor: Mediodrom
Naročnik: Adria Airways

Oceni