• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Jaz imam rad Natur aktiv BIO zajtrk

Hofer je v sodelovanju z agencijo Saatchi&Saatchi Ljubljana povabil ljudi, da si sestavijo brezplačni BIO zajtrk Natur aktiv po svojem okusu. Srečnim izbrancem so ga dostavili na dom.

Kratek opis akcije: »Statistično gledano vsak drugi bralec tega besedila danes ni zajtrkoval. Najpomembnejši obrok dneva, ki občutno izboljša naše počutje in nam daje energijo za premagovanje vsakodnevnih izzivov, si namreč redno pripravi le polovica odraslih Slovencev,« pravijo v Hoferju. K zajtrkovanju želijo spodbuditi čim več ljudi, zato so jih v okviru aktivacije povabili, da na spletni strani projekta spoznajo nabor izdelkov njihove lastne blagovne znamke Natur aktiv in si sestavijo zajtrk po svojem okusu.

Medtem ko so lani v nagradni aktivaciji sodelovali zgolj zaposleni v pisarnah, so se letos za brezplačni zajtrk in dostavo lahko potegovali vsi posamezniki. Tiste, ki so prijavo na zajtrk delili tudi na svojih družbenih omrežjih, pa so po koncu projekta uvrstili v dodatni žreb za oddih za 4 osebe na kmetiji.

Svoj najljubši zajtrk je izbralo več kot pet tisoč ljudi. Del akcije je bil tudi dogodek za medije, namenjen promociji rednega zajtrkovanja. O tem, kako lahko priporočila o pomembnosti zajtrkovanja vpeljemo v svoj vsakdan, sta spregovorila Mojca Cepuš, certificirana nutricionistka, in Jan Kovačič, kondicijski trener in inštruktor.

Elementi akcije: branding, spletna stran, spletne pasice, radijski oglasi in radijska moderacija, družbena omrežja (Facebook in Instagram), e-novičnik, odnosi z javnostmi, dogodek za medije, oglaševanje.

Predstavniki naročnika: Matej Šauperl, Manca Kogej, Andrej Hrovat in Katja Bevc   

Direktorica projekta v agenciji: Špela Petač 

Vodja projekta v agenciji: Sanja Radič 

Kreativni direktor in tekstopisec: Zmago Žnidaršič  

Izvršni kreativni direktor: Toni Tomašek

Umetniški direktorji: Gregor Čeferin in Matjaž Škufca

Izvedbeni oblikovalec: Siniša Šafarić

Odnosi z javnostmi in družbeni mediji: Špela Pregl, Urška Jakša in Karmen Havliček (MSL)

Medijski agenciji: Starcom in Iprom

Trajanje akcije: januar–marec 2018

Avtor: Saatchi & Saatchi Ljubljana
Naročnik: Hofer

Oceni