• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Tudi junaki potrebujejo oddih

Ste kdaj pomislili, da se tudi Superman, Batman in Wonder Woman kdaj odpravijo na oddih? Hoteli LifeClass Portorož so. Za svojo pomladno-poletno kampanjo so namreč izbrali junake. Vse, ki vsakodnevno igrajo različne vloge.

Kratek opis akcije: Nadgradnja in nadaljevanje lanskoletne kampanje »Sprosti svoje misli« se je razvila v zgodbo o junakih. Na primer, ženska z otrokom je mati, poslovna ženska, gospodinja, prijateljica, sestra, hči, žena, je superjunak za marsikatero svojo prijateljico, za svojega otroka. Je uspešna poslovna ženska, ki potrebuje čas zase. Brez aktivnega življenja in kakovostnega preživljanja prostega časa junak težko premaga napore, s katerimi se vsakodnevno sooča.

V oglasu je upodobljena ženska, katere rdeči šal spominja na Supermanovo ogrinjalo in ki stoji pred petzvezdičnim Mind Hotelom Slovenija v Portorožu. Oglas bodo uporabili v spletnem in zunanjem oglaševanju, v času trajanja akcije pa bodo popolnoma prenovili spletno stran LifeClass Portorož.

Akcijo so zasnovali v marketinški ekipi družbe LifeClass Portorož, v kateri so svoje ideje in znanje združile raznolike ženske, ki na različne načine preživljajo prosti čas.

Elementi akcije: časopisni oglasi, digitalni oglasi, svetlobne vitrine, veleplakati, tiskani oglasi, »advertoriali«, spletno oglaševanje, interni kanali (spletno mesto lifeclass.net, e-novičnik, interni marketing), komunikacija na družbenih omrežjih (Facebook in Instagram), odnosi z javnostmi, komunikacija z vplivneži in blogerji.

Predstavnice naročnika: Maša Hrastnik, Anja Kovačič, Petra Kozomara in Tamara Lesjak

Direktorica naročnika: Sara Zakošek Ferenac

Oblikovalec: Borut Kajbič

Fotograf: Matevž Kostanjšek

Trajanje akcije: april 2018 – september 2018

Avtor: LifeClass Portorož
Naročnik: LifeClass Portorož

Oceni