• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Čas za vas

Medijska hiša Pro plus je ponudila nadgradnjo paketa POP NON STOP z letno naročnino. Za promocijo le-tega so gledalcem ponudili 10-dnevno brezplačno preizkusno obdobje, nadgradnjo pa spremlja tudi oglaševalska akcija Čas za vas.

Medijska hiša Pro plus je ponudila nadgradnjo paketa POP NON STOP z letno naročnino. Za promocijo le-tega so gledalcem ponudili 10-dnevno brezplačno preizkusno obdobje, nadgradnjo pa spremlja tudi oglaševalska akcija Čas za vas. Z njo bo POP NON STOP predstavil prodajno ugodnost, ki ponuja sklenitev letne vezave po ugodnejši ceni, pri vseh 34 operaterjih, ki ponujajo televizijski paket svojim naročnikom. Pri pripravi oglaševalske akcije so na Pro plusu sodelovali z agencijo leta Luna\TBWA, ki je pripravila kreativno zasnovo. Akcija je sestavljena večfazno. Temelji na multimedijskem prepletu v tisku, zunanjem oglaševanju, spletu in na televiziji.

Elementi akcije: televizijski oglasi, radijski oglas, tiskani oglasi, tiskani TV sporedi, spletne pasice, spletni prevzemi, zunanje oglaševanje, letaki na prodajnih mestih

Sodelujoči:
Predstavnik naročnika: Blaž Bezek
Vodja projekta v agenciji: Jerneja Radovič
Kreativni direktor: Janez Rakušček
Tekstopisec: Sara Mekinc
Art direktor: Jure Sotler
Režiser: Peter Bratuša
Produkcijska hiša: Felina

Avtor: Luna\TBWA
Naročnik: Pro plus

Oceni