• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Predstavljajte si svet brez korupcije

Agencija Pitch! je za organizacijo Transparancy International Slovenia pripravila akcijo s sloganom »Predstavljajte si svet brez korupcije«. Spremljajoči video ima že skoraj 12.000 ogledov na YouTubu.

Kratek opis akcije: V kampanji za večanje ozaveščenosti in zbiranje donacij v boju proti korupciji so se osredotočili na pozitivne strani in kaj vse bi bilo mogoče v svetu, v katerem ni več korupcije. Skladno z novim sloganom – predstavljajte si svet brez korupcije – so ljudem pokazali, da je Ljubljana pridobila podzemno železnico. Podhod pri Kinu Šiška so spremenili v postajališče podzemne železnice Kino Šiška. Mimoidoče so povprašali za njihovo mnenje in prve vtise. Viralni video je bil lansiran 1. aprila. Z nagradnim natečajem hkrati zbirajo prispevke na temo »Predstavljajte si svet brez korupcije!«, pri čemer bodo najboljši prispevki predstavljeni na razstavi.

Elementi akcije: viralni in teaser video, nagradni natečaj, mini spletna stran, letaki, plakati, dogodek, razstava, oglaševanje preko družbenih medijev

Predstavnica naročnika: Ana Čergič

Vodji projekta v agenciji: Lučka Šendlinger in Jernej Lipar

Strategija in koncept: Martin Mol

Upravljanje družbenih medijev: Vid Tomič

Kreativni direktor: Martin Mol

Tekstopisca: Aleš Kočevar in Martin Mol

Art direktor in oblikovalec: Andrej Juvan

Produkcijska hiša: Squareme

Producent: Sebastjan Oblak

Režiser: Luka Štigl

Spletna medijska agencija: W3B

Trajanje akcije: 1. april 2017 do julij 2017

Avtor: Pitch!
Naročnik: Transparancy International Slovenia

Oceni