• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Boljša darila

Ustvarjalci kampanje "Boljši načini" se vračajo z nadaljevanjem svojevrstne sage - novo integrirano kampanjo za Telemach, v kateri spoznamo nekaj novoletnih daril, s katerimi morda ni najbolj smiselno obdariti sodelavca, babice ali dekleta. Vendar brez skrbi, obstajajo tudi boljša darila.

Kratek opis akcije: V glavni vlogi se vrača Mario Čulibrk, ki se tokrat v duhu novoletnih praznikov odloči obdariti svoje najbližje. Nič posebnega, če ne bi bila darila izbrana precej "naključno". Tako plešastega sodelavca v lično zaviti škatli čaka glavnik, babica dobi svetlobno sabljo iz druge galaksije, dekle pa na zelo romantičnem zmenku preseneti čisto navadno strgalo za avtomobilska stekla.

Ideja kampanje se spogleduje z vsem dobro poznano življenjsko resnico o bolj ali manj neuporabnih darilih, ki marsikdaj poskrbijo za nepričakovano zadrego ob novoletni jelki. Da bi se izognili podobnim situacijam, kot jih v kampanji nehote povzroči naš protagonist, je Telemach decembra pripravil boljša darila - praznični izbor telefonov po ugodnih cenah. Z njimi ste lahko obdarili sebe ali svoje bližnje in se tako izognili temu, da bi v novo leto zakorakali sveže samski ali celo za vedno ostali brez babičinih božičnih piškotov.

Elementi akcije: televizijski oglasi, zunanje oglaševanje, radijski oglasi, tiskani oglasi, komunikacija na družbenih omrežjih, spletno oglaševanje, oglaševanje na prodajnih mestih, gverila 

Predstavnici naročnika: Greta Cof in Tanja Winterleitner

Strateški direktor in vodja projekta: Marin Bulog 

Kreativni direktor in scenarist: Domen Husu

Umetniški direktor: Samo Muhič

Tekstopisci: Domen Husu, Marin Bulog in Sara Mlinar

Oblikovalca: Samo Muhič in Jure Ljubeljšek

Spletni strateg in razvijalec: Jure Ljubeljšek

Vodja produkcije: Borij Levski

Produkcijska hiša: Leones

Režiser: Luka Marčetić

Direktor fotografije: Vladan G. Janković

Fotograf: Matic Kremžar

Glasba: Jaka Birsa, Anei Levski

Postprodukcija: Idejalisti

Medijska agencija: Direct Media

Trajanje akcije: december 2016

Televizijski oglasi

Svetlobne vitrine

Avtor: Yin + Young
Naročnik: Telemach

Oceni