• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Radi vas razveseljujemo!

Veselje je gonilo življenja. Novoletna akcija Aerodroma Ljubljana v ospredje postavlja najboljše iz odnosa z njegovimi deležniki (potniki, poslovnimi partnerji, zaposlenimi in lastniki), s sloganom »Radi vas razveseljujemo!« pa so želeli izraziti bistveni občutek, ki zaznamuje vse interakcije podjetja in njegovih blagovnih znamk navzven in navznoter.

V videu »Misija Happy« se Božiček in škrat vtihotapita na letališče, da potnike tik pred letom razveselita z darili, nista pa pozabila tudi na prijatelje Aerodroma Ljubljana na Facebooku. Akcijo zaznamuje še en pomemben element, in sicer napis »Happy«, ki je sestavljen iz balonov. Kot 10-metrska balonska instalacija potniški terminal, odet v praznični duh, vesele želje komunicira s potniki, z voščilnico pa nagovarja poslovne partnerje. Slednje je na izbrane dneve v decembru Aerodrom Ljubljana razveselil tudi s »Happy« paketom s torticami na palčkah v barvah Aerodroma Ljubljana, zaposleni pa so bili vala veselja deležni na novoletni zabavi, kjer je podjetje številne izmed njih presenetilo z možnostmi za razvajanje.                 

Elementi akcije:spletni video na družbenih medijih (poudarek na YouTube in Facebook), LCD mreži na letališču in intranetu, instalacija iz balonov, plakati, oglaševanje na družbenih omrežjih (Facebook), nagradna igra na družbenih omrežjih (Facebook), obdarovanje naključnih potnikov, obdarovanje zaposlenih, interna komunikacija (novoletni dogodek za zaposlene, voščilo, objave na intranetu), novoletne voščilnice (tiskana in elektronska različica), darila za poslovne partnerje (Rubikove kocke z letališkimi motivi, tortice na palčkah), newsletter.

Predstavnici naročnika: Brigita Zorec in Monika Jelačič

Oblikovalki: Tea Skupek (Kreativne ideje) in (Karmen Kovač, Promotiva, animacije&promocije (balonska inštalacija))

Produkcijska hiša: Videovsebina: Oblikovalnik (Jure Plešec s.p.)

Režiser: Jure Plešec

Trajanje akcije: 13. 12. 2016 – 10. 1. 2017

Oglasne površine

 

Poslovna darila

 

Voščilnica

 

Tortice na palčkah

Avtor: Aerodrom Ljubljana
Naročnik: Aerodrom Ljubljana

Oceni