• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Digitalije – Sony Xperia Z1 Compact izziv

V agenciji Luna\TBWA so za Si.mobil pripravili akcijo za promocijo prihajajočega telefona Sony Xperia Z1 in povečanje vpletenosti uporabnikov in potencialnih ambasadorjev.

Kratek opis akcije: Namen akcije je bil povečati doseg, vpletenost uporabnikov, število prispevkov in obisk spletnega mesta digitalije.si, povečati obseg komunikacije na spletu, smotrno izkoristiti lastne medije, vključno z ambasadorji, poleg tega pa pridobiti video recenzije telefona, ki bodo bogatile spletno mesto simobil.si, kot del objav, pridobljenih s pomočjo uporabnikov.

Na obstoječi platformi so tako izvedli akcijo za promocijo prihajajočega modela telefona in povečanje vpletenosti uporabnikov/potencialnih ambasadorjev. To so naredili s tremi izzivi v obdobju enega meseca, sodelovanje v katerih bo ovrednoteno s točkovalnim sistemom in žirijo. Pri tem so aktivno komunicirali vsebino izzivov in portal Digitalije.

Komunikacijska podpora temelji na poglobljenih odnosih z ambasadorji, video napovednikih, osebni vključenosti Jonasa Ž. (kot tipičnega predstavnika »tehnofilov« v Sloveniji), ciljanem spletnem zakupu, ki ustreza tej ozki ciljni skupini (med drugim že uporabljajo tudi zakup na YouTube.si, ki je novost v medijskem spletu za našo regijo).

Elementi akcije: spletno mesto, video napovedniki, oglasi na družbenih omrežjih, znamčenje na Facebooku in komunikacija aktivnosti s poudarjenimi (»highlight«) objavami, e-novičnik, odnosi z javnostmi, oglaševanje na YouTube.si

Predstavnica naročnika: Biljana Pejova  

Vodja digitalnih projektov: Urška Saletinger

Oblikovalka: Katarina Petrov

Tekstopisec: Jan Omahen

Spletna strateginja: Enisa Mujezinović

Produkcija: socialLab

Avtor: Luna\TBWA
Naročnik: Si.mobil

Oceni