• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Živi svobodno

Z akcijo »Živi svobodno« Telekom Slovenije komunicira osveženo podobo krovne blagovne znamke, hkrati pa nagovarja vse posameznike, uporabnike sodobnih komunikacijskih tehnologij, naj na poti, po kateri hodijo skozi življenje, čim bolj izrabljajo inovativne tehnologije, ki so jim na voljo.

Kratek opis akcije:Z akcijo »Živi svobodno« Telekom Slovenije komunicira osveženo podobo krovne blagovne znamke, hkrati pa nagovarja vse posameznike, uporabnike sodobnih komunikacijskih tehnologij, naj na poti, po kateri hodijo skozi življenje, čim bolj izrabljajo inovativne tehnologije, ki so jim na voljo. V Telekomu Slovenije verjamejo, da domišljija in ustvarjalnost uporabnikov ne poznata in ne priznavata meja, zato najsodobnejšo tehnologijo spreminjajo v uporabna, učinkovita, zabavna, preprosta in zmeraj nova orodja, s katerimi jim vsak dan in na vsakem koraku poenostavljajo življenje. Z novimi načini uporabe tehnologij pa soustvarjajo tudi vedno nove oblike svobode, zasnovo akcije pojasnjujejo v Telekomu Slovenije.

Ime akcije: Živi svobodno

Čas trajanja akcije: od 6. novembra 2013 dalje

Elementi akcije: televizijski in radijski oglasi, zunanji oglasi, spletni oglasi, tisk, plakati, promocijski materiali …

Medijska agencija: Pristop Media

Predstavnika naročnika: Niko Kušar in Simon Šketa

Vodji projekta v agenciji: Mija Gačnik Krpič in Urška Nučič

Kreativna direktorja: Vital Verlič in Zoran Gabrijan

Tekstopisec: Sašo Petek

Art direktorji: Robert Križmančič, Žare Kerin in Maruša Koželj

Oblikovalka: Vesna Trebušak

Fotograf: Ciril Jazbec

Režiser: Raoul Paulet

Produkcijska hiša: Super 16

Glasbena podlaga: Melodrom – Preden grem naprej

Avtor: Futura DDB
Naročnik: Telekom Slovenije

Oceni