• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Retro razglednica

V agenciji Luna\TBWA so za Si.mobilovo ponudbo Senior zate ustvarili aplikacijo za Facebook, s katero so omogočili uporabnikom, da svojim starim staršem brezplačno pošljejo personalizirano »retro« razglednico.

Kratek opis akcije: Si.mobil je na trg lansiral ponudbo za ciljno skupino upokojencev Senior Zate. V sklopu celostne komunikacije so v agenciji Luna\TBWA sledili cilju krepitve pozicije na trgu kot ponudnika najboljšega paketa za upokojence in s tem postati prva izbira upokojencev. Ponudbo so želeli skomunicirati tudi preko družbenih omrežij, ki jih ciljna skupina ne uporablja v večji meri. Rešitev so našli v nagovoru sekundarne ciljne skupine, ki bi ponudbo predstavila primarni. Z aplikacijo za Facebook so zato želeli omogočiti uporabnikom, da svojim starim staršem podarijo drobno, a osebno pozornost  (brezplačno jim lahko pošljejo personalizirano »retro« razglednico), skupaj z informacijo o paketu in dodani vrednosti odločitve zanj v tem obdobju (Si.mobil jim bo brezplačno podaril še telefon in ponudil dodatno izobraževanje – brez vezave in drobnega tiska). 

Elementi akcije/projekta: aplikacija za Facebook, oglasi na družbenih omrežjih, znamčenje na Facebooku in komunikacija aktivnosti s poudarjenimi (»highlight«) objavami.

Predstavnica naročnika: Biljana Pejova

Vodji projekta: Martin Stariha in Maruša Hrovat

Vodja digitalnih projektov: Urška H. Saletinger

Oblikovalka: Katarina Petrov

Tekstopiska: Sara Mekinc

Spletna strateginja: Enisa Mujezinović

Produkcija: socialLab

Avtor: Luna\TBWA
Naročnik: Si.mobil

Oceni