• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Argeta Mame potrjujejo – donacija

Argeta bo v sodelovanju z mamami, zmagovalkami natečaja »Mame potrjujejo«, podelila 18.000 evrov izbranim humanitarnim organizacijam, ki v šestih državah regije skrbijo za boljšo prihodnost žensk, otrok ali družin.

Kratek opis akcije: Argeta bo v sodelovanju z mamami, zmagovalkami natečaja »Mame potrjujejo«, podelila 18.000 evrov izbranim humanitarnim organizacijam, ki v šestih državah regije skrbijo za boljšo prihodnost žensk, otrok ali družin. V Sloveniji bo, enako kot v drugih državah, v dober namen podarjenih 3.000 evrov. Tri mame, Doroteja, Polona in Manuela, ki so Argetino kakovost potrdile v maju, so dale tri predloge za prejemnika donacije, zadnjo besedo pa bo pri tem imela splošna javnost. Donacijo bo namreč prejela organizacija, ki bo na strani Argeta Slovenija na Facebooku zbrala največ glasov.

Elementi akcije: aplikacija na Facebooku z video predstavitvami dobrodelnih organizacij v vseh šestih državah akcije, oglasi na Facebooku, Googlovi prikazni oglasi, komuniciranje na Facebookovih straneh, pasice na spletnih straneh Argete in projekta www.mame-potrjujejo.si, sporočila za javnost, dogodki ob podelitvi donacij

Medijska agencija: Red Orbit

Predstavnik naročnika: Gregor Cuzak

Vodja projekta v agenciji: Andraž Štalec

Kreativna direktorja: Davor Krajec in Tanja Knez

Tekstopiska: Hana Vidic

Oblikovalec: Anže Klančar

Fotograf: fotografska knjižnica

Avtor: Red Orbit, Publicis
Naročnik: Droga Kolinska (članica Atlantic Grupe)

Oceni