• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Itak Job

Telekom Slovenije je za svojo blagovno znamko Itak v sodelovanju z zaposlitvenim portalom Moje delo zasnoval projekt, ki je namenjen vsem mladim iskalcem zaposlitve.

Na podstrani job.itak.si jim je ponudil uporabne nasvete in usmeritve, s katerimi bodo lažje uresničili svojo vizijo. Mladim iskalcem zaposlitve so na enem mestu na voljo navodila za pisanje prepričljivega življenjepisa, obrazci za njegovo pripravo in podobne vsebine. Ključen del projekta je šest brezplačnih kariernih predavanj po različnih slovenskih mestih.

Ob koncu vsakega predavanja bodo udeleženci prejeli informacije in navodila, kako se lahko povežejo s svetovalnico na omenjeni spletni strani. Tam bodo lahko oddali svoj življenjepis in motivacijsko pismo ter se po najboljših močeh potrudili prepričati žirijo, da so najprimernejši kandidati za osebno svetovanje z izkušenimi kariernimi strokovnjaki v posebnih svetovalnicah Itak.

Elementi akcije: spletna podstran, veleplakati, tiskani oglasi, spletne pasice, priročnik, karierna predavanja, osebne svetovalnice, odnosi z mediji


Spletna agencija: Renderspace
Medijska agencija: Pristop Media
Predstavniki naročnika: Kušar Niko, Žitnik Špela in Eva Winkler
Projektna ekipa portala Moje delo: Martin Pelicon, Gorazd Prah in Tomaž Dimnik
Direktorica projekta v agenciji: Urša Pučko
Vodje projekta v agenciji: Nina Rihar, Andreja Počkaj in Duška Mervar
Odnosi z mediji: Meta Mežnar
Digitalni odnosi z mediji: Eva Hassl Rigler
Kreativni direktor: Aljoša Bagola
Tekstopisec: Luka Bajs
Art direktor: Matija Kocbek
Oblikovalci: Matija Kocbek, Primož Zorko in Omar Quintero Solis
Ostala ekipa: Primož Zanoškar (načrtovalec), Dragan Petoš (programer), David Čamdžić (programer), Jernej Gregorič (vsebine) in Matic Klemen

Avtor: Pristop
Naročnik: Telekom Slovenije

Oceni